Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή είδους.Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέττες και την αρχική τους συσκευασία και να υπάρχει και η απόδειξη πληρωμής αλλιώς δε θα γίνει δεκτή η επιστροφή. Επίσης, μαζί με το δέμα που θα επιστραφεί σας παρακαλούμε να επισυνάψεται και ένα σημειώμα με τα στοιχεία επικοινωνίας. Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.
Η επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ είναι εφικτή.
Οι επιστροφές γίνονται μόνο με τη ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ.

Σημειώστε επίσης πως όπου οι επιστροφές είναι δωρεάν, η πολιτική αυτή περιορίζεται σε μία μόνο αλλαγή.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

·         Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Marlena.gr και επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή στείλτε email με το αίτημα σας στο info@marlena.gr, εντός 7 ημερών από την παραλαβή σας.
·         Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αίτημάτος σας για επιστροφή και πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές σας.
·         Συνοδεύστε το δέμα σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
·         Καλέστε τη ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ για να παραλάβει το πακέτο της επιστροφής σας από τον χώρο σας. Σημειώστε ότι τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την παραλαβή τους.
·         Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραλαβής της επιστροφής σας.