1.πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας.

 

2. παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας  από το κατάστημα (παραλαβή από το κατάστημα)

Με αυτή την μέθοδο κάντε την παραγγελία σας μέσα από το site μέχρι τις 13:00 και την επόμενη ημέρα μετά από επικοινωνία με εμάς μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας.
Προσοχή σε προϊόντα μεγάλης αξίας (πχ.200€ και άνω) ή μη εμπορικού κωδικού αλλά και σε προϊόντα με την ένδειξη (Κατόπιν Παραγγελίας) μπορεί να σας ζητηθεί προκαταβολή το 30% της αξίας επί του συνολικού τιμήματος.

 

3. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα)

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιου είδους κάρτα όπως προπληρωμένη – χρεωστική- πιστωτική ή δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής μπορείτε μέσω τραπεζικού εμβάσματος να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελία σας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Προεξόφληση).

Εθνική Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού: 088/001930-57

IBAN: GR8701100880000008800193057

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@marlena.gr την απόδειξη της κατάθεσης. Είτε τηλεφωνικά ενημερώνοντας έναν εκπρόσωπο  μας.

Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

4. πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.marlena.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Η αγορά μπορεί να γίνει ακόμα και με προπληρωμένη κάρτα βάζοντας 1-2 ευρώ παραπάνω από το σύνολο της αγορά σας. Χρεωστική ή αναλήψεως με επαρκές υπόλοιπο και φυσικά πιστωτικές.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και κωδικό επαλήθευσης με τα τρία τελευταία ψηφία στην πίσω όψη της κάρτας ).

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.